Streama-urheilu

Viaplay tarjonta: Sarjat, elokuvat, lapset, vuokraamo ja urheilu

Viaplay ylävalikosta näkyy selkeästi heti tarjonnan pääosat: Viaplay urheilu, sarjat, elokuvat, vuokraamo ja lapsille. Hieno tarjonta takaa upeita Viaplay kokemuksia.

Viaplay sarjat

Viaplay sarjat tarjoavat suosittuja sarjoja menneiltä vuosia sekä uutta seurattavaa. Sarjoista mainittakoon Greyn anatomia, Black widows, House of Lies, The X-files, Blacklist, Johan Falk, Frendit, South Park, Outlander, Walking Dead, 24, Mad men, Seinfeld ja lista jatkuu. Viaplay sarjat tarjoavat varmasti satoja tunteja laadukasta katselua. Mikä parasta katsot milloin haluat. Osan jaksosta tai vaikka koko kauden kerrallaan! Sarjat ovat Viaplay urheilu ja total pakettien hienoa tarjontaa.

Viaplay elokuvat

Viaplay elokuvat kuuluvat vain total pakettiin. Se on kuitenkin vain muutaman euron urheilupakettia kalliimpi. Elokuvat ovat jaettu useaan eri osaan: Oscar -voittajia, top lista, uudet leffat, Vauhdikkaat leffat, komedia, tositapahtumiin perustuvat elokuvat, Blockbusters, Urheiluleffat eli erilaisia elokuvia urheiluun liittyen, Kuka on syyllinen? – leffat, Disney Movies, suosittelemme, Pohjoismaiset, kriitikoiden ylistämät, perheleffat ja lopuksi vielä viimeksi lisätyt ja vielä ehdit elokuvat.

Viaplay lapset

Viaplay lapset tarjoaa kattavan listauksia elokuvia ja sarjoja lapsille. Osa on listattu ajankohdan mukaan kuten suosikkia elokuvia kesälomalle tai talvilomalle, mutta mukana on muitakin tärkeitä listauksia kuten uudet lastenleffat, uudet lastenohjelmat, satuhetket, katsotuimmat ja paljon muuta. Mukana on myös ruotsinkielisiä ohjelmia ja totta kai kermana kakun päällä Disney leffat.

Viaplay vuokraamo

Vuokraamon kautta voi myös lainata elokuvia ja sarjoja.

Viaplay urheilun tarjonta

Tarjontaan kuuluu runsaasti jalkapalloa, jääkiekkoa ja muuta urheilua. Tässä tarjonnan suosituimmat: Jalkapallon Mestarien Liiga, Espanjan La Liga, Italian Serie A, Englannin Valioliiga (alkaa kesän jälkeen), FA CUP, jääkiekosta NHL, KHL & Jokerit ja NHL Game Center. Lisäksi NFL & Super Bowl ja paljon muuta.

  • Jalkapallo: Mestarien liiga, Valioliiga kaudesta 2016-17 lähtien, FA cup, Englannin liigacup, La Liga, Serie A, Ligue 1 (alkaen 2016-17) jne!
  • Jääkiekko: World Cup, NHL, KHL jne!
  • Muut: Golf, Nascar ja muu moottoriurheilu, koripallo, NFL, kamppailulajit (nyrkkeily, UFC) ja paljon muuta!

Parasta on että tarjonta ei sisällä yksittäisiä otteluita vaan runsaasti otteluita näytetään jopa samaan aikaan, jopa samasta sarjasta. Valinnanvaraa on.

Viaplaysta voit striimata maailman parasta urheilua:

Valioliiga
NHL
KHL
Bundesliiga
UEFA Nations League
European tour
NFL
UFC

Voit katsella näitä urheilulajeja osoitteessa:

Viaplaty yhteensä
Viaplay Total + TV-kanavat
Viaplay Sport