Cmore ilmainen kuukausi, KOKEILE C MORE ILMAISEKSI YHDEN KUUKAUDEN AJAN

KOKEILE C MOREA ILMAISEKSI YHDEN KUUKAUDEN AJAN

Kokeile C MOREA ilmaiseksi

C More on osa Groupe Canal+ :aa. Euroopassa toimivien eri TV-toimijoiden tarjoamia elokuvia, sarjoja ja urheilukanavia pystyy katsomaan verkossa C More -suoratoistopalvelun kautta. C More on jatkuvaan jäsenyyteen perustuva suoratoistopalvelu, jonka kautta pystyt katsomaan viimeisimmät elokuvat ja sarjat, ovat ne sitten Hollywoodista tai muualta maailmasta.

Kokeile C More -suoratoistopalvelua ilmaiseksi 1 kuukauden ajan

Ilmainen kokeilujakso tarjotaan uusille käyttäjille. (ilmainen kuukausi) Mikäli sinulla on jo voimassa oleva C More jäsenyys, et valitettavasti pysty hyödyntämään ilmaista kuukautta. Ilmaisen kokeilukuukauden ajan saat pääsyn kaikkiin C More -palvelun elokuviin ja sarjoihin. Kokeilukausi ei velvoita sinua sitoutumaan ja voitkin irtisanoa tilauksesi milloin vain haluamanasi ajankohtana.

Jos et ole halukas jatkamaan tilaustasi 30 ilmaisen kokeilupäivän jälkeen, on jäsenyys irtisanottava viimeistään kokeilukauden viimeisenä päivänä, jotta vältyt 9,95 euron kuukausimaksulta, joka muutoin veloitetaan kortiltasi.Kokeile C MOREA ilmaiseksi yhden kuukauden ajan

C Moren sarjavalikoima

C Moressa on vahva valikoima sarjoja ja erityisesti elokuvia. Sopimus muutamien maailman suurimpien ja parhaimpien elokuvien ja sarjojen tuotantofirmojen kanssa mahdollistaa upean valikoiman huippuelokuvia ja -sarjoja Hollywoodista. C More onkin keskittynyt tarjoamaan sisältöä elokuva ja sarjafanaatikoille sekä lapsille ja perheille.

C Moren elokuvavalikoima

Erityisesti C Moren elokuvavalikoima on mainitsemisen arvoinen. Palvelusta löydä kaikki viimeisimmät Hollywoodin suurelokuvat heti, kun ne julkaistaan. Suoratoistopalveluista C Moressa onkin parhaiten ajan tasalla olevaa sisältöä.

Tekniset tiedot

Ennen kuin päätät ostaa uuden jäsenyyden suoratoistopalveluun, on hyvä tietää, mitä vaaditaan teknisesti ja minkälainen Internet-liittymä sinulla tulisi olla, jotta pystyt katsomaan ohjelmia ja elokuvia parhaalla mahdollisella laadulla. C More toimii yleisesti kaikilla laitteilla ja selaimilla, mutta jos haluat varmistaa toimivuuden juuri sinun laitteillasi, kannattaa seurata C Moren suosituksia.

Internetin nopeus

Hitain liittymä, jota C Moren käyttäjälle suositellaan, on 0,5 Mbit. Mikäli haluat striimata parhaassa HD-laadussa, suositellaan internet-liittymän nopeudeksi vähintään 5 Mbps.

Selain

Mikäli olet PC:n käyttäjä, suosittelee C More selaimeksi Internet Exploreria tai Firefoxia. Jos taas käytät Macia, on selainsuositus Safari tai Firefox.

Ohjelmisto

Jotta pystyt käyttämään C Moren suoratoistopalvelua, tulee sinun asentaa Silverlight tietokoneellesi. Silverlightin asentaminen on tärkeää palvelun toimivuuden vuoksi. Lue lisää Silverlightista ja lataa ohjelma varman ja turvallisen linkin kautta.

Hinnat ja jäsenyys

C Morella on kaksi erilaista jäsenyyttä, joiden väliltä voit valita. C Moren valikoimassa on kaikkea elokuvista sarjoihin ja urheilusta golfiin. Voit valita seuraavien jäsenyyksien väliltä:

  • C More
  • C More Total

Jatka lukemista, niin kerromme lisää jäsenyyksien sisällöstä ja voit valita itsellesi sopivan elämyspaketin.

C More

Elokuvat kuuluvat peruspakettiin, joka maksaa 9,95 € kuukaudessa. Tällä jäsenyydellä saat pääsyn C Moren elokuva- ja sarja-arkistoon, josta löydät kokoelman viimeaikojen suosituimpia elokuvia ja sarjoja.

C More Total

Tämä jäsenyys sisältää kaiken. Pääset käsiksi C Moren koko valikoimaan, josta löytyy elokuvia ja sarjoja sekä mahdollisuus katsoa urheilua livenä tai tallenteelta C Moren valikoimista. Valikoimasta löytyy muun muassa jalkapalloa, jääkiekkoa ja käsipalloa, sekä kansallista ja kansainvälistä. Jäsenyyden yhteishinta on 24,95 € kuukaudessa.

2 thoughts on “Cmore ilmainen kuukausi, KOKEILE C MORE ILMAISEKSI YHDEN KUUKAUDEN AJAN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *