Viaplay ilmainen kuukausi (viaplay ilmaiseksi koodi)

KOKEILE VIAPLAY ILMAISEKSI 14 PÄIVÄÄ
Hinta vain 5 € 1 KK. Säästä 7,99 € = yli 14 päivää ilmaiseksi …

Viaplay / Elisa Viihde Aitio on nyt Elisa Viihde Viaplay.

Viaplay on tuote MTG-yhtiöltä, joka on erikoistunut digitaalisen viihteen jakamiseen ja mainostamiseen. He ovat onnistuneet tekemään Viaplaysta Skandinavian suurimman videostriimauksen tarjoajan. Viaplay on perustettu vuonna 2007, jolloin se sisälsi pääasiassa urheilua ja elokuvia, jotka olivat striimauspalvelun kantava voima. Sen jälkeen palvelua on laajennettu tv-sarjoilla ja tosi-TV:llä, ja se on yksi kattavimmista striimauspalveluista Suomessa.

Elisa alennuskoodi – Kuukausi Viaplay ilmaiseksi

Viaplaylla on kampanja, jossa sinulla on mahdollisuus kokeilla sen perustilausvaihtoehtoja kuukauden ajan ilmaiseksi. Tilaushinta on normaalisti 9,99 euroa kuukaudessa, eikä sisällä live- tai on-demand-urheilutarjontaa, mutta voit nähdä kaiken muun Viaplayn tarjonnan ilmaiseksi kuukauden ajan. Saatavilla on monia elokuvia ja sarjoja, kuten myös hyvin suuri valikoima suomalaisia ja ulkomaisia tosi-tv-ohjelmia.

Kokeile kuukausi ilmaiseksi ja näe, minkä vuoksi Viaplay on oikea palvelu juuri sinulle. Voit lukea lisää Viaplayn ominaisuuksista alapuolelta. Kokeiluun ei sisälly sitoutumista, joten sinulla on oikeus keskeyttää tilauksesi koska tahansa.Kokeile Viaplay ilmaiseksi 14 päivää ajan (viaplay ilmaiseksi).
Tarjous on korvattu alennetulla hinnalla ensimmäisen kuukauden aikana. Napsauta tästä saadaksesi lisätietoja. hinta ensimmäinen jakso 1 kr 5 €. Elisa viihde Viaplay Tarjous <—–Elisa alennuskoodi

Striimausvalikoima Viaplayssa

Viaplay on suomalainen striimauspalvelu, jolla on kaikista laajin valikoima. Tilaajana voit katsella Viaplaysta elokuvia, tv-sarjoja ja urheilua. Viaplaylla on moniin urheiluteollisuuden, kuten myös elokuva- ja televisioteollisuuden tuotteisiin. Tämä tarkoittaa, että Viaplaysta on löydettävissä todella paljon hyvää ja uutta sisältöä. Voit nähdä suosituksemme top 10 –elokuvista ja 10 parhaasta tv-sarjasta Viaplayssa.

Suomalainen TV Viaplayssa

Viaplaysta löydät laajimman valikoiman tosi-TV-ohjelmia sekä Suomesta että ulkomailta. On kuitenkin selvää, että suomalaiset tosi-tv-sarjat täyttävät suuren osan tarjonnasta. Saatavilla on useita tuotantokausia sarjoista, kuten Paratiisihotelli, Huippumalli haussa ja monet muut. Viaplay on ehdottomasti rahan arvoinen ja viihdyttää sinua useita tunteja.

Urheilu Viaplayssa

Uniikeinta Viaplayssa on se, että se tarjoaa laajan valikoiman urheilua, sekä livestriimauksena että on-demandina. Saatavilla ei ole paljoakaan muita suomalaisia striimauspalveluita, jotka tarjoavat yhtä kattavan valikoiman urheilua. Jos haluat katsella urheilua Viaplaysta, sinun täytyy käyttää hieman enemmän rahaa, sillä se maksaa 29,99 euroa kuukaudessa. Siten voit nähdä seuraavia urheilutapahtumia ja –kilpailuja.

Viaplayn urheiluoikeudet

 • UEFA Champions League
 • LaLiga
 • Barclays Premier League
 • Formula 1
 • Moto GP
 • NFL (amerikkalainen jalkapallo)
 • NHL (jääkiekko)
 • PGA Tour (golf)
 • European Tour (golf)
 • Ryder Cup (golf)
 • WTA Tennis
 • EHF Champions League
 • Nordic Fight Night

Penkkiurheilijan ykkösvalinta

Katso heti tai kun sinulle sopii

Kaikki tapahtumat ovat katsottavissa suorina lähetyksinä ja 48 tunnin ajan lähetyksen jälkeen.

Maailmanluokan studiolähetykset

Vahvan asiantuntijakaartimme viiltävät analyysit sekä intohimoa tihkuvat studiokeskustelut takaavat laadukkaan urheiluelämyksen vailla vertaa.

Laadukas ja monipuolinen katselukokemus

Voit seurata osaa urheilulähetyksistämme jopa 4K UHD -laadulla, jännittää F1-kisaa useita eri kamerakulmia hyödyntäen tai nauttia parhaiden urheilusarjojen ottelukoosteista heti otteluiden päätyttyä.

Vuokraa elokuvia Viaplaysta

Sinulla on myös mahdollisuus kolmanteen toimintoon Viaplayn kautta, ja se on elokuvien vuokraus. Tämä tarkoittaa sitä, että maksat vain siitä, minkä näet. Tämä ei ole Viaplayn päätuote, mutta se on mahtava ominaisuus, joka antaa sinun vuokrata elokuvia ajoittain ilman stantarditilausta. Jos katselet vain muutaman elokuvan kuukaudessa ja haluat vuokrata ne sen sijaan, että maksaisit säännöllisen tilauksen joka kuukausi, suosittelen sinua käyttämään  Blockbusteria, sillä siellä on suurempi ja parempi valikoima.

Kuten mainittu, elokuvavuokrausvalikoima ei ole yhtä hyvä Viaplayssa kuin palveluissa, jotka on tarkoitettu vain elokuvavuokraukseen. Tästä huolimatta tarjolla on kuitenkin mukava valikoima elokuvia, joiden vuokrahinnat vaihtelevat 2,90 euron ja 16,90 euron väliltä. Mukana on myös elokuvia, jotka ovat saatavilla ainoastaan tilauspalvelussa, etkä pysty vuokraamaan niitä.

Viaplayn käyttöliittymä ja ominaisuudet

Voit nähdä, miltä Viaplayn etusivu näyttää alapuolella olevista kuvista. Käyttöliittymä on mukava ja sitä on helppoa ja yksinkertaista käyttää. Saat nopean yleiskatsauksen uusimpaan ja suosituimpaan sisältöön. Aloitussivu näyttää viimeksi ladatun sisällön ja voit nopeasti navigoida palvelussa käyttämällä valikkoa.

Sarja-, elokuva- ja urheilukategorioiden lisäksi valikossa on myös kohta nimeltä vuokraamo. Vuokraamossa sinulla on mahdollista vuokrata joitakin uusimmista elokuvista pienellä lisähinnalla. Käytössä on myös kätevä oikealla näkyvä hakuoiminto, joka alkaa tehdä ehdotuksia heti kun aloitat siihen kirjoittamisen. Kohdasta, jossa näkyy nimesi voit valita vaihtoehtoja, kuten ”Käyttäjätunnus”, josta voit muuttaa tietojasi ja tilaustasi, ”Aktiivisuuslista” näyttää sinulle viimeisimmät striimaustoimintosi, ja ”Tähdelliset”-valikosta voit löytää sisältöä, jota olet valinnut myöhemmin katsottavaksi.

Jos skrollaat alemmaksi kotisivulla, voit löytää lisää ehdotuksia sisällöistä, joita voit katsella. Kuten näet alapuolella olevasta kuvasta, voit nopeasti saada yleiskuvan viimeaikaisista sarjoista ja uusimmista elokuvista.

VIAPLAY ALENNUSKOODIT

Miten palvelusta ei tule viestiä:
Elisa Viihde Aitio ja Viaplay nyt samassa paketissa / yhteishintaan.

Uusi suoratoistopalvelu

Viaplay / Elisa Viihde Aitio on nyt Elisa Viihde Viaplay.

 • Viaplay ja Elisa Viihde Aitio yhdistyvät Elisa Viihde Viaplayksi
 • Vältetään Aitio-termin käyttöä
 • Puhutaan aina Elisa Viihde Viaplaysta – ei Elisa Viaplaysta, Viihde Viaplaysta tai Viaplaysta

Haluamme muistuttaa Elisa Viihteen mainontaan liittyen, että hyvän tavan vastainen mainostaminen on ehdottomasti kielletty.

Elisa Viihde Aitio + Viaplay Leffat & Sarjat. 

Uutta! Elisa Viihteen ja Viaplayn suoratoistopalvelut yhdistyivät.  Elisa Viihde Viaplaysta näet Hollywood-uutuudet, kansainväliset menestyssarjat sekä eniten kotimaisia elokuvia. Lisäksi nautit laajasta kattauksesta kotimaisia ja pohjoismaisia alkuperäissarjoja.  

Striimauslaatu ja järjestelmävaatimukset

Voit striimata Viaplayta sekä Apple-laitteella että PC:llä. On kuitenkin joitakin vaatimuksia, joita laitteesi on mieluiten täytettävä. Alapuolelta voit nähdä minimivaatimukset.

Windows:

 • Windows XP Service Pack 3
 • 1,6 GHz processor
 • 1 GB RAM

Mac OS:

 • Apple Mac OS X 10.5.7+ (Intel-pohjainen)
 • 1,83 GHz processor
 • 1 GB RAM

Suositellut verkkoselaimet:

 • Internet Explorer
 • Safari
 • Chrome
 • Firefox

Internetyhteys:

 • 3,0 megabittia sekunnissa SD-laatuun
 • 10,0 megabittia sekunnissa HD 720p –laatuun

Suositusten seuraamatta jättäminen voi aiheuttaa ongelmia yrittäessäsi striimata sisältöä. Ylläolevien suositusten lisäksi sinulla täytyy olla Microsoft Silverlight-lisäosa asennettuna ja Javascript päällä selaimessasi, sillä Viaplay käyttää näitä.

Hinnat ja tilaukset (Viaplay HInta)

Viaplay tarjoaa neljä eri tilausvaihtoehtoa. Alapuolelta näet, kuinka paljon kukin tilauksista maksaa.

 • Viaplay Elokuvat ja sarjat – 9,99 €/kk
 • Viaplay Sport – 29,99 €/kk
 • Viaplay Total – 34,99 €/kk
 • Viaplay Fighting – 19,95 €/kk

Klikkaa tästä ja kokeile kuukausi ilmaiseksi

Avainsanat: viaplay koodi, viaplay ilmainen kokeilu, viaplay tarjous, viaplay sport tarjous , viaplay Hinta

One thought on “Viaplay ilmainen kuukausi (viaplay ilmaiseksi koodi)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *