Storytel koodi – Kokeile 14 päivää ilmaiseksi (0,5 kuukausi)

Storytel

Storytel on markkinoiden suurin suoratoistopalvelu Pohjoismaissa, jonka avulla kuuntelet äänikirjoja ja luet e-kirjoja mobiililaitteellasi kiinteällä kuukausimaksulla. Palvelua voi käyttää mobiilisovelluksen kautta, joka ladataan älypuhelimelle tai tabletille. Voit striimata sisältöä suoraan palvelusta tai ladata laitteellesi, jolloin voit kuunnella niitä offline-tilassa ilman internetyhteyttä.

Storytel – Kokeile 14 päivää ilmaiseksi (0,5 kuukausi) –> Klikkaa tästä

Storytel perustettiin vuonna 2005 Ruotsissa, mutta tällä hetkellä se toimii jo 18 maassa. Suomeen Storytel saapui 2016. Kattavasta valikoimasta löytyy yli 150 000 kirjaa, suurin osa suomeksi, mutta äänikirjoja on tarjolla myös englanniksi, ruotsiksi, venäjäksi, italiaksi ja espanjaksi.

Storytelin tilausvaihtoehdot

Päästäksesi käsiksi tuhansiin äänikirjoihin sinun on ensimmäiseksi ladattava Storytel-sovellus Google Play -kaupasta tai App Storesta. Sen jälkeen tutustu tilausvaihtoehtoihin, joista valitset parhaiten sopivan. Valittuasi kuukausitilauksen tyypin sinun on rekisteröitävä käyttäjätili ennen kuin voit aloittaa palvelun käytön.

Storytelillä valitset kolmesta eri tilausvaihtoehdosta. Edullisin vaihtoehto on nimeltään ”Unlimited” ja se maksaa 16,99 euroa kuukaudessa. Saat 14 päivää ilmaista kokeiluaikaa, jolloin voit tutustua rajattomasti valikoimaan. Tilaus sisältää käyttäjätilin, Kids Mode -tilan jolla lapsi kuuntelee turvallisesti äänikirjoja samaan aikaan aikuisen kanssa sekä offline-tilan. Toinen tilausvaihtoehto on 20,99 euroa maksava ”Unlimited Family”. Se sisältää kaksi käyttäjätiliä, Kids Mode -tilan jolla kaksi lasta kuuntelee äänikirjoja kahden aikuisen kanssa samanaikaisesti, sekä offline-tilan. Kolmas vaihtoehto on 25,99 euron ”Unlimited Family Plus”, johon kuuluu kolme käyttäjätiliä ja Kids Mode -tila jolla peräti kolme lasta voi kuunnella kirjoja yhtä aikaa kolmen aikuisen kanssa, sekä offline-tila.

Storytel ilmainen koodi 14 päivää

Storytelin perustarjouksen ansiosta voit kokeilla palvelua ilmaiseksi 14 päivän ajan. Tämä Storytel-tarjous on erittäin hyvä tapa tutustua palveluun. Saat pääsyn Storytelin koko äänikirjavalikoimaan.

Maksuvaihtoehdot

Kun olet tehnyt päätöksen tilausvaihtoehdosta, on aika rekisteröidä käyttäjätili. Unlimited-tilauksella tutustut äänikirjavalikoimaan maksutta 14 päivää, ennen kuin alat maksaa käytöstä. Saadaksesi ilmaisen kokeilujakson sinun on täytettävä maksukorttisi tiedot palveluun. Mikäli jatkat palvelun käyttöä ilmaisjakson jälkeen, tapahtuu suoraveloitus kortiltasi automaattisesti, koska tilaus on jatkuva. Kokeilujakson jälkeen tililtäsi veloitetaan kerran kuukaudessa tilauksen kuukausihinta uuden tilausjakson ensimmäisenä päivänä.

Tilaus maksetaan VISA- tai Mastercard-kortilla. Huolehdi, että maksukorttisi on voimassa ja tililläsi on rahaa, jotta veloitus onnistuu. Jos veloitus ei onnistu, saat asiasta sähköpostin. Pystyt hoitamaan kaikki maksu- ja tiliasiasi omilla sivuillasi, kun kirjaudut sisään Oma tili -sivulle. Näet sieltä myös tilaushistoriasi, joka kertoo seuraavan tilausjakson alkamispäivän. Saman tiedon löydät myös sovelluksestasi.

Storytelin tarjonta

Storytelin monipuoliseen ja laajaan tarjontaan sisältyvät niin äänikirjat kuin e-kirjatkin. Löydät kaikkea vanhoista klassikoista uusimpiin teoksiin. Voit etsiä kirjoja eri kategorioiden mukaan, kuten jännitys, rakkaus, fantasia, tietokirjat, science fiction, hyvinvointi ja talous, tai voit tehdä haun kirjailijan, kirjan nimen tai julkaisuvuoden perusteella.

Tilauksen irtisanominen

Kun haluat lopettaa tilauksen, se onnistuu milloin tahansa. Sinun on mentävä osoitteeseen www.storytel.fi ja kirjauduttava sisään omaan käyttäjätiliisi. Etsi kohta Omat sivut ja klikkaa kohtaa Oma tili. Irtisanoaksesi klikkaa kohtaa Lopeta tilaus. Kerro irtisanomissyy ja klikkaa Vahvista irtisanominen. Vahvistus tilauksen lopettamisesta saapuu sähköpostiisi ja sinun kannattaa säilyttää se, mikäli jotain ongelmia ilmenisi.

Storytelin tilaus on jatkuva, eikä se lopu itsestään tilauskauden loppuun. Jos irtisanot tilauksen kesken tilauskauden, voit silti käyttää palvelua tilauskauden päättymiseen asti, koska sinulta on veloitettu jo tilauskauden kuukausihinta. Pelkkä sovelluksen poistaminen tabletilta tai älypuhelimelta ei katkaise tilausta. Myöskään sovelluksen käyttämättä jättäminen tai laskujen maksamatta jättäminen eivät automaattisesti päätä tilausta.

Storytel-kokemuksia – hyvät ja huonot puolet

Kokemuksissa korostuu se, että Storytelissä on monipuolinen valikoima sekä äänikirjoja että e-kirjoja ja sitä voi käyttää monta käyttäjää samanaikaisesti. Hinta on valikoimaan nähden edullinen, vain 16,99 euroa kuukaudessa. 14 päivän ilmaisella kokeilujaksolla voi tutustua palveluun. Monet käyttäjät kokevat palvelun selkeäksi ja helppokäyttöiseksi.

Käyttäjien kokemuksia Storytelin huonoista puolista määrittävät tekniset ongelmat, joita ilmenee jonkin verran esimerkiksi kelaustoiminnossa ja äänikirjan ja e-kirjan välillä vaihtamisessa. Puolet kirjoista ei toimi offline-tilassa ulkomailla tekijänoikeuksien vuoksi. Käyttäjät toivovat myös monipuolisempaa valikoimaa lukijoiden ääniä.

Storytelin alennuskoodit ja tarjoukset

Storytel tarjoaa aina vähintään 14 päivää ilmaista kokeiluaikaa palvelulleen. Storytel tekee yhteistyötä monen yrityksen kanssa ja usein voi nähdä kampanjatarjouksia, joilla saa kuukauden tai kaksi ilmaista tutustumisaikaa.

Opiskelijoille saattaa olla tarjolla opiskelija-alennus, joten se kannattaa varmistaa tilausta tehdessä. Storytel ja sen yhteistyökumppanit mainostavat usein sosiaalisessa mediassa tarjouksia, kuten kuukauden ilmaista kokeilujaksoa. Esimerkiksi hyvinvointisivusto Hidasta elämää tarjoaa usein Storytelin tutustumistarjouksia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *