Elisa Kirja ilmainen

Elisa Kirja alennuskoodit 2021

Säästä kanssamme Elisa Kirja alekoodilla

Alennuskoodit 2021. Maan kattavin valikoima e- ja äänikirjoja ulottuvillasi etuhintaan! Hyödynnä Elisa Kirja ilmainen rekisteröityminen, kuukausitilauksen ilmainen kokeilu ja nappaa parhaat alekoodit kirjalatauksiisi. Elisa kirja ilmainen 14 päivää.

  • Kuuntele äänikirjoja rajattomasti niin paljon kuin haluat 16,99 €/kk, tulossa myös e-kirjat
  • Vaivaton tapa nauttia äänikirjoista
  • Elisa Kirjasta löytyy aina luettavaa, myös ilman aktiivista kuukausitilausta
  • Kokeile 14 päivää 0€, voit lopettaa koska vain

Klassikkotarinoita veloituksetta

Maksuttoman rekisteröitymisen lisäksi voit nauttia Elisa Kirjan annista maksamatta penniäkään. Löydät palvelusta valikoiman kotimaisia ja ulkomaisia klassikkokirjoja sekä e- että äänikirjoina, joten ajoittaisten uutuuskirjaostojen lisäksi pääset käsiksi laatukirjojen maailmaan myös täysin veloituksetta! Muista myös hyödyntää palvelun Elisa Kirja alennuskoodi ja lukea jopa kaksi kirjaa kuukausitilauksen krediiteillä veloituksetta!

Tarjouksista löytyy huippukirjoja joka makuun. Muun muassa dekkarifaneille Vares-uutuus Tolvana nyt 7,90€ (norm. 16,90€) ja true crimen ystäville entisen karhuryhmäläisen Harri Gustafsbergin Karhuryhmä nyt 9,90€ (norm. 16,90€), jossa päästään ensimmäistä kertaa kurkistamaan poliisin erikoiskoulutetun yksikön toimintaan.

Tiedonjanoon suosittelemme Sapiens-kirjan kirjoittajan uutuutta 21 oppituntia maailman tilasta nyt 6,90€ (norm. 16,90€) ja elämäkerroista pitäville takuuvarma valinta on mm. pitkästä taikurin urasta tunnetun Iiro Seppäsen yllätyksellinen muistelmateos Kolme elämää nyt 8,90€ (norm. 24,50€).

Romaaneja ahmivien ei puolestaan kannata missata rakastetun tarinankertojan Kate Mortonin Kellontekijän tytärtä nyt 6,90€ (norm. 16,90€) ja romantiikan nälkään kannattaa napata Halu nyt 5,90€ (norm. 16,90€) eroottisen viihdekirjallisuuden mestarilta Audrey Carlanilta.

Elis Viidhe Free ½ KK