Ilmainen kokeilukausi Disney Netflix, HBO, Amazon, Cmore, Viaplay ja muut streaming

Ilmainen kokeilukausi Disney, Viaplay Sport Netflix, HBO, Amazon, Cmore ja muut streaming

Ilmaiset kokeilujaksot ovat jotain, jota melkein kaikki streaming-palvelut tarjoavat. Tämä on tapa asiakkaille testata saatavilla olevaa sisältöä viikon, kahden viikon ja jopa koko kuukauden ajan. On todistettu, että se on yksi parhaista tavoista saada uusia asiakkaita. Niillä on kuitenkin myös negatiivinen puoli yrityksille itselleen, koska tarjoat tuotteitasi ilmaiseksi ilman takeita vakuuttaa asiakas. Olkoon niin, tänään kerromme sinulle kuinka kauan voimme yrittää Netflix, HBO, Amazon, Disney ja muut ilmaiseksi.

Koska ei ole mitään muuta kuin kokeilla jotain ja nähdä se omin silmin, Viaplay, Netflix, HBO, Amazon, Disney ja yritys antaa meille mahdollisuuden saada suoratoistopalvelunsa muutaman päivän maksamatta penniäkään. Ensinnäkin on tarpeen selventää, että rekisteröintiä varten on yleensä syötettävä luottokortin numero tai muu maksutapa. Tämä on yritysten vakuutus, koska jos emme peruuta ennen ilmaisen kokeilun päättymistä, ne veloittavat meiltä sovitun kuukausimaksun. Netflix ilmainen kuukausi kood.

Kokeile Netflixiä ilmaiseksi

Netflix tarjosi pitkään ilmaisen kokeilukuukauden Espanjassa. Tämä kuitenkin muuttui radikaalisti muutama kuukausi sitten. Joskus olemme nähneet lyhyempiä koeaikoja, mutta yrityksen mukaan kaikki olivat väliaikaisia ​​testejä. Sen ohjeosasta voimme lukea seuraavaa:

”Ilmaiset kokeilut ovat ei tällä hetkellä tarjolla maassasi . Aloita uusi tilauksesi vain siirtymällä Netflix.com-sivustoon, valitsemalla sinulle parhaiten sopiva suunnitelma- ja maksuvaihtoehto, kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi, asettamalla salasanasi ja alkaa nauttia. Suunnitelmat ovat 7.99 euroa, 11.99 euroa ja 15.99 euroa.

Ilmainen HBO

HBO Spain -suoratoistoalusta on testattu 30 päivän ajan ilman velvoitetta, mutta, kuten sen pääkilpailija, tämä aika on lyhentynyt. He eivät ole menneet äärimmäisyyteen tarjoamatta ilmaista kokeilua, mutta se on rajoitettu 2 viikkoa . Myöhemmin hinta on 8.99 euroa kuukaudessa.

Kokeile Amazon Prime -videota

Amazon Prime -videosarjat ja elokuvat voidaan testata ilman velvoitetta 30 päivän ajan. Tätä varten meidän on rekisteröidyttävä Amazon Prime -palveluun, joka antaa meille pääsyn myös yhden päivän lähetystoimintaan, Prime Music, Prime Reading, Amazon Photos tai Twitch Prime. Hinta jälkeen ensimmäiset 30 päivää on 3.99 euroa kuukaudessa tai 36 euroa vuodessa.

Amazone Prime ilmainen kuukausi

Katso Disney + kokeilujaksolla

Viimeisin saapui Espanjaan, mutta ei vähäisimpänä asiaa tällä hetkellä. Disney-, Marvel- tai Star Wars -sisällön yhdistäminen samalle alustalle on asia, joka vetoaa moniin ihmisiin. Palvelu voi olla yritti ilmaiseksi 7 päivää. Sitten maksamme 6.99 euroa kuukaudessa tai 69.99 euroa vuodessa.

Movistar + Lite on ilmainen kokeilu

Kaikkien operaattoreiden asiakkaille tarkoitettua Movistar-televisiota voidaan testata 1 kuukausi täysin ilmaiseksi. Myöhemmin Movistar + Lite -sovelluksen hinta on 8 euroa kuukaudessa. Lisäksi huhtikuun loppuun saakka meillä on parempi tarjous lasten sisältöä.

DAZN on myös ilmainen muutaman päivän ajan

Yksi suurimmista urheilukilpailujen pysähtymistä koskevista suosituksista on edelleen tervetullut vapaa kuukausi uusille asiakkaille. Sieltä hinta on 9.99 euroa kuukaudessa tai 99.99 euroa vuodessa.

YouTube Premium Free -versio

Tämän palvelun avulla voit katsella YouTubea ilman mainoksia, taustalla ja offline-tilassa YouTube-musiikin käytön lisäksi. Meillä on 1 kuukauden ilmainen kokeilu ja sitten se on 11.99 euroa kuukaudessa.

Kokeile Sky Spain -tapahtumaa

Lineaariset kanavat ja kysynnän sisältö tällä alustalla, joka ei lopeta lähtöä Espanjassa. Tätä varten he tarjoavat täysin ilmainen 1 kuukauden kokeilu uusille asiakkaille. Hinta jälkeen on 6.99 euroa kuukaudessa.

Viaplay Ilmainen kokeilukaus + Cmore

Ilmainen kokeilukausi Viaplay Disney Netflix, HBO, Amazon, Cmore Premium. ilmainen kokeilujakso cmore

Rakuten TV-testi

Aikaisemmin nimellä Wuaki TV tai Rakuten Wuaki, alusta tarjoaa ensi-elokuvia paljon aikaisemmin kuin muut tämän artikkelin vaihtoehdot. Jälleen kerran meillä on vapaa kuukausi uusille rekisteröinneille ja sitten kuukausimaksu 6.99 euroa kuukaudessa. Voimme myös vuokrata ensi-elokuvia ajoissa.

FlixOle, kokeile espanjalaista Netflixiä

Tällä espanjalaisen elokuvan ”Netflixillä” on markkinoiden alhaisin kuukausimaksu, 2.99 euroa kuukaudessa. Voit myös kokeilla sitä 14 päivää täysin ilmaiseksi . Sitten meillä on kuukausittainen suunnitelma 2.99 euroa tai vuosisuunnitelma 29.99 euroa.

Voidaanko Filminia yrittää?

Kopioimalla Netflixin pahin, Filminissä emme voi nauttia ilmaisesta kuukaudesta palvelun testaamiseen, ei edes muutama päivä . Meidän on maksettava suoraan 7.99 euroa kuukaudessa tai 14.99 euroa kuukaudessa tilauksen kanssa plus. Vuotuinen se on 6.99 euroa kuukaudessa tai 9.99 euroa kuukaudessa.

Acorn TV: n ilmainen kokeiluversio

Tämä palvelu on ollut saatavana Espanjassa tammikuusta 2019 lähtien, ja sillä on pääsy parhaimpiin britti- ja englanninkielisiin sarjoihin. Sitä voi katsella ilmaiseksi ajanjakson ajan 7 päivää ja sitten meidän on maksettava 4.99 euroa kuukaudessa jatkaaksesi käyttöä.

FuboTV: tä voi kokeilla

Tämä alusta tarjoaa meille Movistar-sarjaa, lineaarisia kanavia ja sisältöä kysynnästä 2.99 eurolla kuukaudessa. Voimme myös kokeilla sitä 7 päivää ilmaiseksi.

Apple TV + -testi

Applen streaming-alustaa tarjotaan ilmaiseksi yhden vuoden ajan asiakkaille, jotka ostavat Apple-laitteita. Muualla meillä on 7-päivän ilmainen kokeilu ja sitten 4.99 euroa kuukaudessa kuukausimaksu.

Ilmainen AtresPlayer Premium

Eksklusiivinen ja omaperäinen sisältö, esikatselut, ilman mainontaa ja mahdollisuus offline-katseluun on mitä AtresPlayer Premium tarjoaa meille. Voit kokeilla sitä 1 kuukausi täysin ilmaiseksi ja sitten se maksaa meille 2.99 euroa kuukaudessa.