Netflix ilmainen kuukausi koodi

Kuinka saada Netflix ilmaiseksi

Viime aikoina olet ollut intohimoinen televisiosarjojen maailmaan. Tutkiessaan verkossa hän havaitsi sen Netflix on yksi parhaista palveluista katsella kuuluisia nimikkeitä, kuten “Breaking Bad” ja alkuperäistä sisältöä, kuten “Stranger Things” ja “The House of Paper”. Haluat kuitenkin tietää, onko mahdollista kokeilla kyseistä palvelua maksutta ennen lompakon avaamista tilauksen aktivoimiseksi, jotta ymmärrätkö Netflix todella sinulle.

Joten se on totta? Joten en tiedä missä ongelma on: jos haluat, olen täällä auttamassa sinua ja selittämässä kuinka saada ilmaiseksi Netflix. Itse asiassa seuraavissa kappaleissa luettelee kaikki käytettävissänne olevat ratkaisut, joiden avulla voit käyttää kiinnostuksen sisältöäsi käyttämättä penniäkään: Sen lisäksi, että selität miten Netflix-ilmainen kokeilu aktivoidaan, löydät yksityiskohtaisen menettelyn lahjakortin lunastamiseksi ja joitain vinkkejä työkaluja. vähentääksesi liittymäkustannuksia.

Miten sanotaan? Onko se vain sitä mitä etsit? Joten älä tuhlaa enää juttelumista ja siirrymme heti toimintaan. Rohkeus: tee olosi mukavaksi, vie niin paljon aikaa kuin haluat ja omistaudu lukemaan seuraavia rivejä. Vakuutan teille, että tekemällä niin pääset Netflix-luetteloon ilmaiseksi, jopa rajoitetun ajan. Hyvää lukemista ja ennen kaikkea hyvää katselua!

Kuinka saada Netflix ilmaiseksi kuukaudeksi, Netflix alennuskoodit

Ensimmäinen ratkaisu on Netflix ilmainen kuukauden ajan Voit harkita palvelun ilmaisen kokeilun aktivointia, jonka avulla voit käyttää alustaa kokonaan ilman rajoituksia. Sinun pitäisi kuitenkin tietää, että huhtikuusta 2019 alkaen ilmainen kokeilu on saatavilla ajoittain ja vaihtelevin ajanjaksoiksi (esimerkiksi 14-30 päivää, Netflix alennuskoodit).

Aktivoidaksesi Netflix-ilmaisen kokeilujakson muodostakaa yhteys palvelun kotisivulle ja napsauta painiketta Aloita nyt / Kokeile nyt, napsauta sitten kohdetta Katso suunnitelmat ja valitse käytettävissäsi olevista vaihtoehdoista tarpeitasi parhaiten vastaava tilaussuunnitelma.

  • Perus (7,99 € / kuukausi): Tarkastele sisältöä vakiona ja yhdestä laitteesta kerrallaan.
  • Vakio (11,99 euroa / kk): sallii sinun katsella Netflix-sisältöä Full HD: ssä ja mahdollistaa jopa 2 laitteen samanaikaisen toiston.
  • Palkkio (15,99 € / kuukausi): Näkymä neljästä laitteesta samanaikaisesti ja Ultra HD: ssä.

Kun olet tehnyt valintasi, napsauta painiketta Seurata Kirjoita kahdesti peräkkäin tiliisi liitettävät tiedot kenttiin Sähköposti es salasana, aseta valintamerkki kohteen viereen Kyllä, lähetä minulle sähköpostia Netflix-tarjouksista (jos haluat vastaanottaa mainossähköposteja Netflixistä) ja paina painiketta uudelleen Seurata.

PayPal es Netflix-lahjakortti

Nyt kuvakaappauksessa Aseta maksu, valitse haluamasi maksutapa luottokortti (myös ennakkomaksu), PayPal es Netflix-lahjakortti, kirjoita tiedot vastaaviin kenttiin ja napsauta painiketta aktivoi ilmainen kokeilu. Jos päinvastoin, näet painikkeen Aloita maksettu tilauksesi, se tarkoittaa, että ilmainen kokeilu ei ole väliaikaisesti käytettävissä ja kun aktivointi on vahvistettu, sinua veloitetaan välittömästi valitun tilauksen kustannuksista.

Kun aktivoit 14/30 päivän ilmaisen kokeilun, sinun pitäisi tietää, että myös rekisteröinnin aikana valitun tilauksen automaattinen uusiminen aktivoituu. Jos haluat poistaa sen käytöstä eikä aiheutua ei-toivottuja kustannuksia ilmaisen kokeilun päätyttyä, muodosta yhteys viralliselle Netflix-sivustolle ja kirjaudu tilillesi, jos et vielä ole sitä tehnyt.

Napsauta nytkuva jotka liittyvät profiiliisi, valitse vaihtoehto oikeassa yläkulmassa Tili ilmestyvästä valikosta ja paina -painikkeita uudelle avautuneelle sivulle unsubscribe es Suorita peruutus. Jatkaen yksityiskohtaista menettelyä, jätän sinulle oppaan kuinka peruuttaa Netflix.

Jos haluat siirtyä älypuhelimiin ja tablet-laitteisiin, sinun pitäisi tietää, että sinulla on laite Android Voit ladata Netflix-sovelluksen ja seurata juuri antamasi ohjeita aktivoidaksesi ilmainen kokeiluversio tietokoneeltasi. Jos toisaalta sinulla on iPhone / iPad, sinun on siirryttävä selaimeen.

Miten sanotaan? Ilmaista kokeilua ei ole saatavilla? Tällöin on hyödyllistä tietää, että Netflix tarjoaa mahdollisuuden katsella jotakin sisältöä luettelossaan ilmaiseksi ja luomatta tiliä. Ainoa mitä sinun täytyy tehdä, on muodostaa yhteys palvelun viralliselle verkkosivustolle, etsi osa Katso jakso, rekisteröintiä ei vaadita ja napsauta painiketta Katso nyt.

Valitse uusi vaihtoehto avautuvassa näytössä Toista ahora, käynnistää ilmaiseksi saatavan sisällön ja katsella sitä.

Netflixin ilmainen kuukausi

Puhelutarjoukset ilmaisen Netflix-palvelun saamiseksi

Netflix-lahjakortit

Vastaanota lahja Netflix-lahjakortti on toinen ratkaisu käyttää kuuluisan suoratoistovideopalvelun sisältöä ilmaiseksi. Tämä tarkoittaa, että joskus (esimerkiksi syntymäpäiväsi, joulusi jne.) Voit vakuuttaa ystäväsi antamaan sinulle yhden näistä korteista ja siten pääsyn Netflixiin kuluttamatta penniäkään.

Jos sinulla on Netflix-lahjakortti, liity palvelun viralliseen verkkosivustoon, kirjaudu tiliisi ja napsauta profiilikuva, valitse vaihtoehto oikeassa yläkulmassa Tili napsauttamalla esiin tulevaa valikkoa ja napsauta kohtaa uudessa avoimessa sivussa Lunasta lahjakortti tai tarjouskoodi.

Ota nyt saamasi lahjakortti, naarmuta sitä hopeaelokuva kirjoita takaosaan 11-numeroinen koodi kentällä Koodi tai PIN, napsauta painiketta Lunastaa Ja se on. On hyödyllistä tietää, että jos sinulle on annettu lahjakortti digitaalisessa muodossa, lähetämme sinulle koodin lunastamaan vastaava summa sähköpostitse.

Tässä vaiheessa lahjakorttisi summa lisätään automaattisesti tilillesi ja käytetään (ensisijaisena maksutapana) tilauksen maksamiseen.

Kuinka saada Netflix edulliseen hintaan

Edellisissä kappaleissa mainitsemani ratkaisun lisäksi, että Netflixillä on veloituksetta, sinun pitäisi tietää, että on mahdollista aktivoida myös kuuluisa suoratoistovideopalvelu. edulliseen hintaan, joko jakamalla tilauksesi muille ihmisille tai aktivoimalla jotkut maksutelevisioympäristöjen asiakkaille omistetut tarjoukset.

Netflix-tilauksesi jakaminen

Ehkä kaikki eivät tiedä, että Netflix antaa sinun jakaa tilauksen muiden ihmisten kanssa. casa, mahdollisuus luoda jopa viisi henkilökohtaista profiilia ja katsella palvelun sisältöä enintään 5 laitteesta samanaikaisesti.

Siksi, jos sinulla on huonetovereita ja / tai perheenjäseniä, jotka ovat kiinnostuneita Netflix-sisällöstä ja ovat osa kotitaloutta, voit harkita aktivoimaan yhden palvelusuunnitelman, joka sallii pääsyn useille käyttäjille samanaikaisesti.

Esimerkiksi, jos sinulla on toinen ystävä / sukulainen, joka on kiinnostunut Netflixistä, voit aktivoida Vakiosuunnitelma jolloin voit katsella 2 laitetta samanaikaisesti. Näin voit jakaa kulut ja maksaa noin 6 euroa / kk. Jos taas aktivoit a Premium-suunnitelma ja jaa se 3 muun kotitaloudesi kanssa, Netflix-liittymä maksaa sinulle vain 4 euroa / kk. Jotta voimme tietää enemmän, jätän sinulle oppaani Netflixin jakamiseen.

On hyödyllistä tietää, että on olemassa myös kolmansien osapuolien palveluita, kuten Togheter Hinta, joiden avulla voit luoda ryhmän jakamista varten ja yksinkertaistaa jaetun tilauksen hallintaa. Tässä tapauksessa kuitenkin sovelletaan palkkioita, jotka lisäävät tilauksen kuukausikustannuksia. Tästä syystä suosittelen, että hallitset jakamisen itse tai käytät jotain sovelluksista kustannusten jakamiseen.

One thought on “Netflix ilmainen kuukausi koodi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *