Nextory ilmainen koodi -14 päivää ilmaiseksi (0,5) ilmainenkuukausi

Nextory

Nextory on suoratoistopalvelu, jolla on tarjolla digitaalisia äänikirjoja ja ladattavia e-kirjoja. Kuukausimaksua maksamalla pääsee kuuntelemaan ja lukemaan rajattomasti kirjoja omalla älypuhelimellaan tai tabletillaan käyttämällä joko App Storesta tai Google Play -kaupasta ladattavaa sovellusta. Nextorylla on erilaisia tilausvaihtoehtoja yhdelle tai useammalle käyttäjälle ja lisäksi sovelluksessa on mahdollista räätälöidä profiileja yksilöllisesti. Palvelussa ei ole sitoutumisaikaa, vaan tilauksen voi irtisanoa milloin tahansa. Nextory – Kokeile 14 päivää ilmaiseksi –> Klikkaa tästä

Ruotsissa menestynyt yritys laajensi vuonna 2018 Suomeen. Alun perin vuonna 2013 yritys perustettiin nimellä E2GO ja se oli ensimmäinen Ruotsissa, joka tarjosi rajatonta e- ja äänikirjapalvelua. Nextory panostaa erityisesti hyvään palveluun ja käyttäjäystävällisyyteen sekä pyrkii saamaan tuoreimmat uutuudet kirjavalikoimaansa.

Nextoryn tilausvaihtoehdot

Nextory tarjoaa käyttöösi suuren valikoiman e- ja äänikirjoja. Palvelussa on mahdollista valita kolmen tilausvaihtoehdon väliltä, ja jokaiseen tilaukseen kuuluu 14 päivän ilmainen kokeilujakso, jonka aikana saat tutustua rajattomasti Nextoryn tarjontaan ja käytettävyyteen. Edullisin tilausvaihtoehto on nimeltään Hopea, joka maksaa 13,99 euroa kuukaudessa ja sisältää yhden käyttäjätilin ja lupaa uutuuskirjat kuuden kuukauden viiveellä. Toinen vaihtoehto on Kulta, joka maksaa 16,99 kuukaudessa, on tarkoitettu yhdelle käyttäjälle ja uutuuskirjat saa heti käyttöön.

Useammalle käyttäjälle suunniteltu vaihtoehto on Perhe, joka maksaa kahdelle käyttäjälle 19,99 euroa kuukaudessa, kolmelle 23,99 euroa kuukaudessa ja neljälle käyttäjälle 27,99 euroa kuukaudessa. Perhe-tilauksessa on mahdollista rajata lapselle oma profiili pelkille lastenkirjoille. Kaikki tilaukset veloitetaan etukäteen kuukausittain.

Nextory – Kokeile 14 päivää ilmaiseksi –> Klikkaa tästä

Nextoryn tarjonta

Nextory tuo älypuhelimeesi tai tablettiisi kokonaisen kirjaston e- ja äänikirjoja. Kaikenikäisille ja jokaiseen makuun löytyy jotain. Kirjavinkit ja Top-listat auttavat löytämään luettavaa tuhansien kirjojen joukosta. Kirjoja on myös luokiteltu kategorioihin, jotka auttavat löytämään kirjoja itseä kiinnostavasta aiheesta, kuten jännitys, dekkarit, henkilökohtainen kasvu, yhteiskunta ja politiikka tai lastenkirjat.

Nextoryn maksuvaihtoehdot

Tilaukset veloitetaan kerran kuukaudessa etukäteen. Sinun on syötettävä maksukorttitietosi jo kokeilujakson yhteydessä, jotta tilaus voi jatkua ilman keskeytystä ilmaisjakson päätyttyä. Jos et halua jatkaa maksamalla palvelusta, on se irtisanottava ilmaisjakson aikana. Maksaa voi VISA-, Mastercard- ja Eurocard-korteilla. Huolehdi siitä, että kortilla on riittävästi rahaa ja se on voimassa, jotta tilausmaksu voidaan veloittaa. Jos veloitus epäonnistuu useamman kerran, tilisi voidaan irtisanoa.

Rekisteröi käyttäjätili kokeilujakson aloittamiseksi ja Nextoryn nettisivuilta pääset kirjautumaan omaan käyttäjätiliisi, jossa voit hoitaa kaikkia tilaus- ja maksuasioita ja päivittää tarvittaessa korttitietosi.

Nextoryn irtisanominen

Jos et halua enää käyttää Nextorya, voit irtisanoa tilauksesi koska tahansa. Se tapahtuu helpoimmin Nextoryn nettisivuilla osoitteessa www.nextory.fi kirjautumalla Minun tietoni -sivulle ja klikkaamalla ”Haluatko lopettaa tilauksesi?” -kohtaa. Jos irtisanot tilauksesi kesken tilausjakson, se on voimassa seuraavaan laskutuspäivämäärään asti ja voit sen aikaa yhä kuunnella ja lukea kirjoja. Voit irtisanoa tilauksesi myös asiakaspalvelussamme, mutta se on tehtävä kaksi päivää ennen seuraavaa laskutusta. Pidä aina irtisanomisvahvistus tallessa.

Jos tulet katumapäälle, voit aktivoida tilauksesi uudelleen irtisanomisen jälkeen. Kirjalistasi, suosituksiesi ja kirjahistoriasi säilyvät tallessa. Aktivoit tilauksen uudelleen käyttäjätilissäsi.

Nextory-kokemuksia – hyvät ja huonot puolet

Google Play -kaupan arvosteluiden keskiarvo tälle sovellukselle on 4,1, ja App Storen 4,2. Hyväksi koettiin markkinoiden edullisin kuukausihintavaihtoehto, vaikka sillä ei saa uutuuskirjoja käyttöön. Valikoimassa on paljon erilaisia kirjoja kaikenikäisille ja lapset on otettu hyvin huomioon niin kirjoissa kuin Perhe-tilausvaihtoehdossa. Sovellus koettiin selkeänä ja sivunäkymän räätälöintimahdollisuudet ja omat kirjalistat hyvinä.

Nextoryn käyttäjien huonoja kokemuksia olivat se, että monia suosittuja kirjoja saa vain e-kirjoina, muttei äänikirjoina, ja moni koki valikoiman pienemmäksi kuin muiden kilpailijoiden. Lisäksi osa käyttäjistä oli kokenut toistuvia latausongelmia, mikä haittasi huomattavasti käyttöä.

Nextoryn alennuskoodit ja tarjoukset

Nextory antaa tutustua palveluunsa 14 päivää maksutta ja silloin voi kuunnella äänikirjoja tai lukea e-kirjoja rajattomasti. Lisäksi ehtii tutustua sovelluksen käyttöön ja nähdä, toimiiko sovellus itselle optimaalisella tavalla ja onko siinä tarpeeksi mielenkiintoisia kirjoja.

Muiden suoratoistopalveluiden tapaan Nextory tarjoaa toisinaan pidempiä kampanjahintoja, kuten 30 päivän kokeilujakson, tai alennuskoodeja esimerkiksi opiskelijoille. Nextoryn yhteistyökumppanit voivat myös mainostaa sosiaalisessa mediassa tai nettisivuillaan 14 päivää pidempiä kampanjahintoja palvelun käyttöön.

MYÖS LUKEA:

Nextory-koodi

Yhteenveto

Nextory on ruotsalainen digitaalisten ääni- ja e-kirjojen suoratoistopalvelu, jossa kuukausimaksulla saa käyttöön kaikki palvelun kirjat kuunneltaviksi tai luettaviksi älypuhelimella tai tabletilla. Kuukausimaksut vaihtelevat 13,99 eurosta 25,99 euroon riippuen siitä, kuinka monelle käyttäjälle tilaus on tarkoitettu ja kuuluuko siihen uutuuskirjat vai ei. Tilausvaihtoehtoja on kolme: Hopea, Kulta ja Perhe.

Nextoryssa riittää luettavaa kaikenikäisille, joten palvelua voivat käyttää sekä lapset että aikuiset. Kaiken lisäksi lapsille voi räätälöidä turvallisen oman profiilin, jolla lapsi pääsee käsiksi vain lastenkirjoihin. Sisältöä voi striimata suoraan tai ladata laitteelle, jolloin sitä voi kuunnella tai lukea offline-tilassa ilman nettiyhteyttä. Kirjoja palvelusta löytyy suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Voit ensin kokeilla ilmaiseksi 14 päivän ajan palvelua ennen kuin päätät, jatkatko maksavana asiakkaana Nextoryn kirjavalikoiman parissa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *