Kaikki HBO MAXista, hintatilauksesta ja ilmaisesta ajanjaksosta

Kaikki HBO Max Finlandista, ilmaisia ​​alennuskoodeja. Uusia elokuvia ja sarjoja.

Nyt HBO Max saapuu Ruotsiin
HBO on ilmoittanut, että Ruotsin markkinoille, että heidän suoratoistosovelluksensa HBO Nordic saa joitain muutoksia tulevaisuudessa. Sovellus päivitetään HBO Maxiksi vuoden 2021 toisella puoliskolla Euroopassa ja Latinalaisessa Amerikassa. HBO Max julkaistiin Yhdysvalloissa 27. toukokuuta, ja käyttäjät arvostavat sitä enemmän.

Odotamme innolla! Tällä hetkellä tiedämme vain yllä olevat tiedot, mutta pidämme sinut ajan tasalla, kun saamme lisätietoja.

Mitä HBO Max tarjoaa suoratoistopalvelussaan?


HBO Max houkuttelee suurella viihdearkistollaan. Tunnettujen ja rakastettujen HBO-nimikkeiden, kuten Game of Thrones, lisäksi Warnerin valikoimasta löytyy elokuvia ja sarjoja, kuten Cartoon Network, CNN, DC Comics, HBO Originals, TNT, Crunchyroll ja Sesam Workshop. palvelu on Warner Media ja tarjonnan lisäksi HBO tarjoaa laajan valikoiman elokuvia ja tv-sarjoja yrityksiltä. HBO max sisältää satoja elokuvia, joissa on yli 5000 sarjan jaksoa.

Mitä kaikkea HBO Maxissa on nähtävillä?

HBO Max tunnetaan laatuohjelmastaan, joihin voit tutustua tarkemmin meidän parhaiden elokuvien ja sarjojen oppaista. Näihin lukeutuvat muun muassa The Wire, Westworld, Six Feet Under, Sex and the City sekä The Sopranos. Palvelussa on katsottavissa myös muun muassa Frendit sekä Harry Potter -elokuvat.

Oman tuotannon lisäksi HBO Maxin sisältöön lukeutuvat Warner Brosin laaja elokuvakatalogi, joka sisältää eräitä elokuvahistorian klassisimmista tuotoksista. Halukkaat voivatkin palata elokuvahistorian hämäriin katsomaan muun muassa Ben-Hurin, Gone with the Windin ja The Wizard of Ozin tai aavistuksen uudempaa tuotantoa Dunen, Mortal Kombatin ja Godzilla vs. Kongin merkeissä.

Uutuuselokuvia kaipaaville luvassa on myös pelkkää mannaa, sillä Warner Brosin tulevat teatterielokuvat julkaistaan HBO Maxissa 45 päivää näiden teatteriensi-illan jälkeen. Näihin lukeutuvat muun muassa The Matrix Resurrections.

HBO Max VS Netflix: suoratoistopalveluiden jätit vastakkain

HBO Max liittyi myös Suomessa suoratoistopalveluiden kilpaan syksyllä 2021. Tuoreen palvelun tavoitteena on nostaa jo entuudestaan laadukas suoratoistopalvelu entistä laajemman yleisön tietoisuuteen ja tarjota kattavampi valikoima. Siten se on pyrkinyt haastamaan nimenomaan Netflixin, jota vastaan se lähtee uusin sarjoin ja uutuuselokuvin.

Netflix onkin loikoillut makoisasti viime vuodet, sillä palvelulla on ollut tarjota käytännössä kaikille jotakin. HBO:n draama-, komedia- ja dokumenttisarjat ovat sen sijaan suunnattu ensisijaisesti laatusarjoja kuluttaville aikuisille.

HBO Maxin myötä tilanne kuitenkin muuttuu, sillä kohderyhmää on laajennettu koko perheen suuntaan. Harry Potter -elokuvasarjan kaltaiset lisäykset kielivät selkeästi muuttuneista pyrkimyksistä, joten Netflixin lailla HBO Max haluaa vakuuttaa kaikki ikäluokat omalla sisällöllään.

Netflix Guide! <—–

HBO Maxin ilmaisen kokeilujakson UKK

Tässä muutamia usein kysyttyjä kysymyksiä vastauksineen:

-Onko ilmaista kokeilujaksoa?

Useimmat HBO Maxin palveluntarjoajat eivät tarjoa ilmaista kokeilujaksoa uusille tilaajille. Jos tilaukseen tai kampanjatarjoukseen sisältyy ilmainen kokeilujakso, näet maininnan ilmaisesta kokeilujaksosta rekisteröityessäsi.-Kuka voi saada ilmaisen kokeilujakson?

Jos tilaukseen tai kampanjatarjoukseen sisältyy ilmainen kokeilujakso, kelpoisuusehdot mainitaan rekisteröityessäsi. Esimerkiksi osa kampanjatarjouksista on saatavilla vain uusille HBO Max -tilaajille.

-Kuinka pitkä kokeilujakso on?

Jos tilaukseen tai kampanjatarjoukseen sisältyy ilmainen kokeilujakso, kokeilujakson pituus mainitaan rekisteröityessäsi.-Mitä voin suoratoistaa?

Voit ilmaisen kokeilujakson aikana suoratoistaa mitä tahansa HBO Maxilta. Jos pidät HBO Maxista, älä tee mitään, niin tilauksesi uusitaan automaattisesti joka laskutuskaudella, kunnes peruutat sen.

-Milloin ja kuinka paljon minulta veloitetaan?

Aloittaessasi ilmaisen kokeilujakson sinulla on oltava maksutapa tiedossasi, jotta tilaus voi jatkua kokeilujakson päätyttyä. Jos tilaukseesi sisältyy ilmainen kokeilujakso, ensimmäinen veloitus tehdään päivää ennen ilmaisen kokeilujakson päättymistä (tämä vaihtelee laskutuspalvelun tarjoajan mukaan). Jos näet odottavan veloituksen ennen tätä ajankohtaa, kyse on todennäköisesti katevarauksesta.

Jatkossa tilauksesi uusitaan automaattisesti joka laskutuskaudella. Jotta sinua ei veloitettaisi seuraavalta laskutuskaudelta, sinun on peruutettava tilaus vähintään 24 tuntia ennen seuraavaa laskutuspäivää

-Kuinka peruutan kokeilujaksoni?

Jotta sinua ei veloitettaisi seuraavalta laskutuskaudelta, sinun on peruutettava tilaus vähintään 24 tuntia ennen ilmaisen kokeilujakson päättymistä. Jos teet peruutuksen ennenaikaisesti, voit jatkaa suoratoistoa kokeilujakson päättymiseen asti.