Stream FURY VS Wilder Viaplay

Puolentoista viikon kuluttua rytisee ja kunnolla, kun raskaansarjan mestari Tyson Fury kohtaa kolmannen kerran Deontay Wilderin nykyajan suurimassa  nyrkkeilytapahtumassa. Suomalaisittain illasta tekee erityisen kiinnostavan ottelukortin toinen ottelu, jossa Robert Helenius palaa kehään ja kohtaa Adam Kownackin uransa tärkeimmässä ottelussa. Raskaansarjan nyrkkeilyn superilta Las Vegasista nähdään yksinoikeudella Viaplayn PPV-lähetyksenä.

Robert Heleniuksen paluuta kehään on odotettu reilun vuoden verran. Edellisen kerran Helenius kohtasi Adam Kownackin viime vuoden maaliskuussa New Yorkissa, jolloin ilta päättyi Heleniuksen voittoon. Luvassa on nyt mahdollisesti Suomen nyrkkeilyhistorian suurin ottelu, jonka voittamalla Helenius nousisi keskusteluihin titteliotteluiden suhteen. Helenius on kenties koko uransa parhaimmassa kunnossa ja mm. sparrannut Deontay Wilderin kanssa viime viikkojen aikana.

”Robert Heleniuksen voitto Kownackista kasvatti jälleen suomalaisten nyrkkeilyn ystävien nälkää. Nyt samanlainen tyrmäävä suoritus ja Robbe saadaan mukaan keskusteluihin, kun mestareille etsitään raskaasta sarjasta tittelihaastajaa. Kun illan vielä kruunaa Fury vs Wilder -trilogian päätösottelu, on luvassa melkoista ilotulitusta kaikille nyrkkeilyfaneille,” lupaa Ville Klinga, Head of Sports, NENT Group Finland.

Ingemar Johansson vastaan Floyd PattersonMuhammad Ali vastaan Joe Frazier. Raskaansarjan nyrkkeilyn historia on tarjonnut useita klassisia trilogioita. Nyt on aika ratkaista nykyhistorian ehkä suurin kilpailu. Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä 9. lokakuuta, englantilainen maailmanmestari Tyson Fury ja yhdysvaltalainen tyrmäyskone Deontay Wilder törmäävät kolmannen kerran.

Ensimmäisestä tapaamisesta päätettiin joulukuussa 2018 Furyn palattua nyrkkeilykehään. Fury oli joutunut luopumaan maailmanmestaruusvöistään taistellessaan masennusta ja riippuvuuksia vastaan. Karismaattinen englantilainen, “Gipsy King” laihtui 50 kiloa kohdatakseen maailman vaarallisimman nyrkkeilijän. Oltuaan vahvasti alakynnessä Fury yllätti kaikki nousemalla tasapisteisiin. Seuraavassa kohtaamisessa helmikuussa 2020 Fury hallitsi ottelua ja pysäytti Wilderin 7. kierroksella. Nyt on aika maksaa lasku lopullisesti.

”Fury vs. Wilder on jo yksi kansainvälisen raskaansarjan nyrkkeilyhistorian suurista klassikoista. Kaksi kärkiehdokasta Euroopasta ja Yhdysvalloista kohtaavat toisensa ottelussa, jota pidetään kaksikon viimeisenä välienselvittelynä. Tämä ottelu ratkaisee lopullisesti ottelijoiden paremmuuden”, sanoo Kim Mikkelsen, Head of Sports NENT Group Nordic.

Voitko suoratoistaa FURY VS Wilder ilmaiseksi?

Ei, sinun on ostettava Viaplay Sport

Ilta on katsottavissa Viaplay PPV-lähetyksenä hintaan 49,95€. Lisätietoja ajankohtaisista ja tulevista PPV-tapahtumista löytyy osoitteessa viaplay.fi/ppv.

Inside Fury vs Wilder III: Episode 1  9 Oct 2021

Stream NHL